keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kuvien sijasta kuulumisia.

Viimeisen tunnin verran oon taistellut bloggerin ja kuvien lisäyksen kanssa, ja yhden onnistuneen latauksen jälkeen taitaa olla viisaampi vaihtoehto lopettaa. Kuvat Espanjasta antavat siis edelleen odottaa siihen asti, kunnes blogger suostuu ne vähän nopeammin lataamaan tänne.

Joten kuvia ei tule tällä kertaa minusta riippumattomista syistä, mutta kerrotaan nyt edes kuulumisia vähän.

Leiriltä palasin kotiin viime viikon tiistaina, ja arkeen pääsin hyppäämään ihan kirjaimellisesti samantien. Kotona oli vähän remontoitu ja sotkua oli tainnut siinä sivussa vähän syntyä, töihin menin heti seuraavana aamuna ja ruokakin piti tehdä ihan itse :D. Pari päivää meni orientoituessa taas tähän normaaliin elämään, mutta kivaa on olla kotona. Seuraavaa leiriä on kyllä jo suunniteltu, mutta kai täytyy malttaa sinne ensi talveen tai kevääseen asti.

Viime viikko meni treenien osalta kevyesti, kotiin palattua tein vain pari uintia ja kävin pitämässä oman spinningin. Sunnuntaina oli luvassa sitten jo vähän tehokkaampi, joskin aika lyhyt, rypistys. Kieltämättä pyörä liikahti ihan kivasti vuodenaikaan nähden ja juoksukin kulki sen muutaman kilometrin mukavan ripeästi, joten tästä on kyllä hyvä jatkaa kesän kisoja kohti.

Nyt alkuviikkoon on mahtunut kivan vaihteleva maanantain uinti, eilen pieni juoksulenkki ja kelausta altaassa ennen hierontaa, ja tänään ajettiin porukassa vajaa kolme tuntia. Loppuviikkoon luvassa vähän tehojakin, sillä olo alkaa olla varsin hyvä ja palautunut leirin jäljiltä.

Ja loppuun vielä jalan kuulumisia. Sunnuntaina, kolmen päivän juoksutauon jälkeen, juoksin reilut 6km lähes täysin kivuttomalla jalalla. Treenin jälkeen tuntui taas vähän lonkankoukistajassa, mutta kipu katosi kyllä päivässä. Eilen aamulla sain juostua lähes kivuitta 8km ja ilman, että olin turruttanut jalkaa ensin pyöräilemällä ;). Hierojan mukaan siellä ei enää mitään järkyttäviä jumeja ole, joten juokseminen ja kuulostelu jatkuu edelleen. Kinesioteippi on ollut hyvä kaveri, enkä juossut leirillä tai sen jälkeen kertaakaan ilman jalan teippausta. Toivotaan, että suunta on taas parempaan päin eilisen käsittelyn jälkeen!

Mukavia ja tehokkaita treenejä kaikille kevätauringossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti