keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Sant Hilari Sacalm.

Tässä vielä kuvia minun pisimmältä pyörälenkiltä Espanjassa.

Reitti alkoi suht tasaisesti taas rannikkoa pitkin, kunnes käännyttiin sisämaahan päin. Tässä kohtaa alkaa maisemat jo muuttua.
Vaikka edelleenkään matka ei ollut edennyt ihan vuorille, niin nousua oli kertynyt jo jonkin verran, samoin laskua. Kuvassa näkyvä pyöräilijä menee samaan suuntaan kuin minne mekin lähdettiin jatkamaan.
Ja ihan muutama kilsa äskeisen kuvan perään isoin nousu alkaa jo häämöttää ja maisemat muuttuvat vehreäksi.

Yksi kylä keskellä vuoria.


Kaikkialla oli vihreää!
Tänne kiipeäminen päättyi, kaupunki nimeltä Sant Hilari Sacalm.

Pieni kuvaustauko ja sitten oli edessä se ikävämpi osuus, laskeminen alas..

Loppumatkasta kuvaaminen taisi hieman unohtua kun oli sen verran kylmä. Kiipeäminen Sant Hilariin kesti n.25km verran. Profiili oli sellainen ns. helposti kiivettävä, eli loivahkoa pitkää nousua vaan. Ihan pienintä vaihdetta ei tarvittu ja mäkeä pääsi kyllä kivasti eteenpäin, kunhan ei liikaa tuijottanut nopeusmittaria ;). Huipulla oli tosiaan aika paljon viileämpää kuin alempana, ja laskiessa alas olin aivan jäässä. Pysähdyttiin matkalla yhteen kylään syömään ja lämmittelemään, mutta silti loppumatka kului kiltisti jonossa ilman kameran taskusta kaivamista. Onneksi kuitenkin ne kaikkein parhaat maisemat tuli kuvattua, vaikka eihän ne näissä samalta näytä kuin livenä. Mutta ehdottomasti kannattaa ajaa Sant Hilariin, jos leireilette samalla suunnalla :).

Ja vielä kartasta kiinnostuneille, reitti eteni seuraavia kaupunkeja pitkin noin pääpiirteittäin: Calella - Lloret de Mar - Vidreres - Santa Coloma De Farners - Agles - Sant Hilari Sacalm - Arbucies - Hostalric - Malgrat de Mar ja Calella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti