tiistai 25. kesäkuuta 2013

Treeniä, treeniä, treeniä.

Juhannus sujui juuri niinkuin pitikin hyviä treenejä tehden. Perjantaihin kuului kevyt uinti ja pitkä rauhallinen pyörälenkki. Ekaa kertaa tälle kesälle ajoin Suomessa 100km, tarkalleen kaksi kilsaa yli sen sadan ;). Mukavasti matka taittui ja kyllä sen vaan huomaa, että useamman pitkän lenkin jälkeen mieli, jalat ja niska tottuvat siihen suurempaan kilometrimäärään. Mulla lähes ainoa paikka, mihin pidemmillä lenkeillä alkaa sattua, on niska. En vaan osaa rentouttaa sitä tarpeeksi, vaan tapitan katsoa aina ihan suoraan eteenpäin, vaikka vähän vähempikin riittäisi. Oonkin koittanut keskittyä siihen aina lenkeillä, ja tulosta näyttää siltä osin tulleen. Vasta viimeisellä parilla kympillä piti perjantaina vähän pyöritellä niskaa ja päätä! Entisellä pyörällä ajaessa oli pitkillä lenkeillä tulessa koko yläselkä ja etenkin lapojen väli, joten joku kohta siinä oli väärän kokoinen. Onneksi se vaiva poistui täysin kun Felix tuli :).

Lauantai lähti käyntiin juoksulenkillä, ja jatkui iltapäivällä mökkimaisemissa uiden. Uinnista kuvattiin vähän videota, joten sen katselusta saatte tekin nyt nauttia (??):


Sunnuntaina miniloma loppui, ja työnteko kutsui. Ehdin kuitenkin aamulla uida kivan pätkän Terhin kanssa Alasenjärvellä aka "Altsulla", jossa oli hyvinkin rauhallista ja tyyntä. Ja illalla vielä lyhyt ja kevyt pyörälenkki päättämään hyvä treeniviikko. Tunteja kertyikin melkoisesti viikon ajalta, reilut 17h. Valtaosa tuosta oli kuitenkin kevyttä hyvänmielen treeniä, ja vapaapäivät takasivat tosiaan sen, että itseään ei sitten treenien lisäksi tarvinnut muulla rasittaa. Nyt edessä on pari töiden osalta kiireisempää viikkoa, eikä seuraavaan kisaankaan ole enää kauaa, kun starttaan Voimarinteellä perusmatkalle puolentoista viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti