lauantai 8. kesäkuuta 2013

SM-sprintti.

Eilen alkuillasta pakattiin kimpsut ja kampsut kasaan, ja ajettiin Nurmijärven Sääksjärvelle kilpailupaikan kupeeseen yöksi. Tänään lauantaina startti pikamatkan SM-kilpailuihin pamahti melkoisen aikaisin, joten oli hyvä vaihtehto ajaa paikalle jo edellisenä päivänä. Mutta ennen kisaraporttia hieman kuluneesta viikosta.

Miesten startti.
Valmistautuminen kisaan ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sain nimittäin pienen kesäflunssan tiistaina. Kurkkukivun ja vuotavan nenän takia pidin sitten pari "ylimääräistä" lepopäivää. Onnekseni pahin meni kuitenkin parissa päivässä ohi ja vaikka rippeet taudista on edelleen päällä, niin en usko, että flunssasta kovin suurta haittaa tämän päivän suoritukseen oli. Toivottavasti kanssakilpailijat eivät saanet kovin suuria räkävaurioita pyöräosuudella, siellä kun sitä riitti hetkittäin ;).

Fiilis ennen kisaa oli ihan hyvä ja olo odottavainen, ja olin tosi iloinen siitä, että pääsin ylipäätään starttaamaan. Alkuviikosta olin aivan varma, ettei mikään flunssa voi mennä parissa päivässä edes sen vertaa ohi.


Uinti lähti liikkeelle kivasti - ehkä ensimmäiset 100m. En mielestäni aloittanut liian kovaa, en joutunut mihinkään hakkaukseen, eikä mitään muutakaan niitä perusjuttuja. Uinti ei vaan kulkenut, koska happi ei kulkenut. En jaksa ja halua täällä nyt enempää avautua aiheesta, mutta palaan siiihen varmasti, kunhan selviää mistä tämä johtuu. Siihen asti jokainen voi itse miettiä ja spekuloida ;).

Joten hypätäänpä luontevasti seuraavaan. Onnekseni en kuitenkaan noussut yksin vedestä, ja vaihdosta meitä lähtikin useampi tyttö aika peräkanaa ajamaan. Saatiin heti neljän porukka kasaan, ja lopulta reitin alkupäästä myös pari perskärpästä. Neljän voimin tehtiin hommat, omat jalat tuntui tasamaalla ihan hyviltä ja vahvoilta, mutta mäet ei nousseet kovin kevyesti. Onneksi niitä mäkiä ei juuri reitillä ollut, ja nekin muutamat oli aika pieniä. Keskari oli aika tarkkaan 34km/h, ja pyöräreitti mitaltaan normaalin 20km:n sijaan 22.5km.


Juoksu lähti kulkemaan alusti asti hyvin, vaikka pari tyttöä painoikin ohi melkein heti. Se nyt oli ihan odotettavissa, joten siitä oli turha masentua. Pyrin juoksemaan omaa reipasta vauhtia, ja se meni kyllä koko matkan aika helposti ja mukavasti. Viimeinen rutistus jäi puuttumaan, kun ei oikein ollut ketään ketä tavoitella, mutta siitäkin huolimatta juoksuaika oli kuitenkin mukava 21.28 eli 4:17-kilsoja.


Nyt kisan jälkeen olen tyytyväinen pyöräilyyn ja juoksuun, uintiin luonnollisesti en. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa! :)

Tulokset täällä: http://www.championchip.fi/tulospalvelu/b4e9f40d-4298-48f6-9d32-961bcdc4e577/SM-SPRINT+NYL.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti