keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Mukavaa juhannusta!

Tänä vuonna saan nauttia juhanusvapaista kokonaista neljä päivää eli vuorossa on pikkuloma töistä keskikesän kunniaksi. Palauduin yllättävän nopeasti perusmatkan kisasta ja nyt kerätään sitten juhannuksena vähän kilometrejä alle. Alkuviikko meni toki vielä palautellessa kevyiden treenien parissa, mutta tänään polkaisin juhannuksen käyntiin kivalla noin 75km:n mittaisella pyörälenkillä auringonpaisteessa hiljaisilla maanteillä. Pyörälenkit, nämä vähän pidemmätkin, ovat maittaneet tänä vuonna huomattavasti paremmin kuin vuosi sitten. Viime kesänä tylsistyin, tuskastuin ja väsyin koko ajamiseen aina jossain viidenkympin tienoilla, mutta tänäänkin olisi voinut jatkaa vielä vähän enemmänkin.. Ehkä ihan hyvä juttu, jos mielii joskus osallistua puolimatkalle ;).

Taukopaikka.
Ja tauon eväät. Maistiaispussi energiakarkkeja, hyvältä maustuivat :).
Pyöräilyn jälkeen Tammelantorin lohihampurilainen lounaaksi.
Treenipäivä jatkui vielä illalla avovesiuinnilla, joka sekin tuntui paremmalta kuin ehkä koko kesänä. Ehkä mua ei olekaan tuomittu uimaan aina sprinttimatkan uintia 12-alkuisiin minuutttilukemiin! Kadonneen vauhdin metsästykseen on otettu avuksi parempaa suunnistusta, useammin happea uinnin aikana ja ihan konkreettista lääkettä apteekinhyllyltä. Jospa ne alkaisivat tehota hiljalleen.

Juhannus kuluu tällä suunnalla siis treeneistä, ruuasta ja lepäämisestä nauttien. Kroppa kaipaakin jo pidempiä matalatehoisia treenejä kisarupeaman jälkeen, ja nyt niille on hyvin aikaa. Kivoja juhannustreenejä lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti