keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Flunssaa, pakkaamista, treenaamista, töitä...

Siinäpä ne asiat, mitä viime päiviin on tiiviisti kuulunut. Viime viikolla sairastuin pieneen flunssaan, joka ei onneksi äitynyt hirveän pahaksi. Selvisin yhden päivän järkyttävällä pääkivulla ja sairaalla ololla, ja sen jälkeen jäljelle jäi vuotava nenä. Kolmen lepopäivän jälkeen pääsin takaisin treenin pariin.

Tähän viikkoon on mahtunut hierontaa, töitä, tavaroiden pinoamista eri paikkoihin, vaatekaapin levittelyä, pyörälaukun hakemista, listojen kirjoittamista.. Nimittäin vihdoin lauantaina lähdetään Calellaan kymmeneksi päiväksi! Ihan huippua päästä hetkeksi treenaamaan muihin maisemiin ja lähes yhtä paljon mitä odotan itse treenejä siellä, niin odotan myös valmiiksi tehtyä ruokaa ja katettua pyötää.. Se on nimittäin yksi asia, joka kotona ollessa saa välillä vähän hermoja kiristymään, kun mikään ei tunnu tähän pieneen perheeseen riittävän ja jääkaappi tyhjenee isommankin kauppareissun jälkeen parissa päivässä.

Tämä viikko menee treenien kannalta melko normaalisti, sillä saan tehtyä eilisestä alkaen hyvän parin viikon treenijakson. Pariin päivään on mahtunut reilusti uintia, pyörälenkki lempparireitillä ekaa kertaa sitten viime syksyn ja vähän juoksua ja salia. Nyt otan pari päivää vähän iisimmin, ja sitten sunnuntaina treenataankin jo Espanjan auringon alla.

Lopuksi pari kuvaa viime vuoden reissulta.
Yksi ihan huippujuttu on myös mahtunut kevääseen - mun pyörässä on nyt Powertap! Aika vähän sitä olen vielä päässyt käyttämään, mutta reissussa sitten pääsen tutustumaan siihenkin paremmin. Signaturelle taas iso kiitos! Felix tykkää ja on elämänsä kunnossa Espanjan mäkiin ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti