torstai 5. joulukuuta 2013

Testitiistai.

Viikot rullaa täällä mukavasti omalla painollaan, välillä treenataan enemmän ja tehdään töitä vähemmän ja päinvastoin. Nyt edessä on monen päivä vapaa, joten pääsen ihan urakalla kauhomaan altaaseen ja surruuttamaan trainerilla spinningin ja salitreenin lisäksi. Ennen näitä useamman päivän vapaita olin tiiviin pätkän töissä, joten treenejä keventelin vajaan viikon ajaksi. Ainakin altaassa näytti kevyiden päivien jälkeen kulkevan, liekkö juuri niiden ansiosta tai sitten oli muuten vaan taivaankappaleet kohdallaan ;).

Tiistai-aamuna kukonlaulun aikaan hyppäsin taas altaaseen ja kunnon alkuverryttelyn jälkeen tutun 15x100m testin kimppuun. Verrassa vielä tuntui, etten herää päivään ollenkaan, mutta kummasti alkoi kulkemaan parin ekan satasen jälkeen. Koville se kuitenkin otti, enkä kovempaa olisi päässyt. Aika kivasti sain pidettyä vauhdin kasassa, vaikka oikean vauhdin arvoiminen olikin tosi hankalaa.

Tältä lopputulos näytti:

Eli nyt ainakin näyttää siltä, ettei altaassa vietetyt tunnit ole hukkaan heitettyä aikaa. Toki tällaisella testillä ei vielä pitkälle pötkitä triathlonkisoissa, kun ei saa välissä keskellä järveä alkaa huilaamaan ;). Mutta ainakin omaan silmää tulos tällä hetkellä miellyttää, ja samalla kasvaa nälkä saada taulokko vielä mukavampiin lukemiin tulevaisuudessa!

Pari kuvaakin on testin tiimellyksestä, hieman heikkoja sellaisia mutta kuvia kuitenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti