tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

Pieni joululoma on jo kaukana takana ja arkeen palattu varsin kiireisten työpäivien merkeissä. Nyt kuitenkin saa päivän taas huilahtaa ennen alehulinoiden jatkumista :).

Joulu Kuopiossa sujui mukavasti ja päiviin mahtui monenlaista puuhaa. Ehdittiin olla paikanpäällä neljä kokonaista päivää, joka toi kummasti loman tuntua verrattuna normaaliin viikonloppuun. Treenirintamalta reissun ajalta sen verran mainittakoon, että tunti päivässä kivaa tekemistä niin mieli pysyi virkeänä. Kuopion uimahallissa uinti maistui (ja kulkikin kivasti!) muutamaan otteeseen, lenkkarit pääsivät kipittelemään tutuissa maisemissa pari kertaa ja kertaalleen suuntasin Puijolle hiihtämään. Hiihto lyhyellä tekolumenladulla oli yllättävän mukavaa, eikä samat maisemat alkaneet tympiä lyhyehköä treeniä tehdessä.


Reilun viikon kevyt jakso treeneistä tuli kyllä tarpeeseen muutenkin kuin mielen osalta. Muutama viikko ennen joulua aloin ihmetellä miksi uinti ei kulje oikein minään päivänä. Fiilis oli joka kerta altaassa huono ja ihmettelin, että mihin se hyvä uintivire noin vain alkoi kadota. Vastaus löytyi jouluviikolla hierojan pöydällä - myös triathlonistin kannattaa hierotuttaa myös selkää ja hartioita. Koko syksy on panostettu jalkojen hoitoon ja hierontaan ja nyt kun koko selkä, niska ja hartiat pääsivät käsittelyyn, niin jumi olikin melkoinen. Jo kerran käsittely auttoi ihan hurjasti ja fiilis parani kerralla taas lähemmäksi normaalia. Sama käsittely vielä uudestaan vuodenvaihteen jälkeen, niin luulisi taas pääsevän altaassa johonkin.


Nyt edessä odottaa arkeen paluu myös treenien osalta, kun tulossa on vajaan kolmen viikon treenijakso. Vielä kun pari päivää maltan mennä maltilla, että muutamama päivä sitten alkanut yskiminen loppuisi (eikä kehittyisi miksikään oikeaksi flunssaksi), niin loppuviikosta olisi kivoja treenejä tehtäväksi!Uintikuvat on otettu hieman ennen joulua ja samaan syssyyn videoitakin kuvattiin, mutta en saa videota laitettua nyt tänne. Joten jos kiinnostaa, niin linkistä pääsee katsomaan.

http://www.youtube.com/watch?v=vgZOexvbnCA

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti