sunnuntai 24. marraskuuta 2013

My day II.

Nyt on vuorossa päiväohjelmaa vapaapäivän osalta. Eli töitä kun ei ole, niin ehtii puuhata kaikenlaista muuuta, kuten...

Aamu alkoi kellon soitolla 8.30, mikä on mulle vapaapäivinä melko normaali aika heräämiselle. Aamupalarahka ja kahvia naamariin pikimmiten. Sitten hetki hengailua ja tavaroiden pakkaamista kotona. Varttia vaille kymmenen lähdin ajamaan uimahallille, joka aukeaa kymmeneltä.

Tosi herkullisen näköinen, puoliksi syöty aamurahkis.
Aamuinen uimahalli.

Uin tunnin verran ja sitten siirtyminen pikapikaa altaasta kotia kohti. Pikainen stoppi ja pakkaus kotipihassa, ja sitten matkattiin Poltteelle Laurin triathlonporukan yhteistreeneihin. Kahdeltatoista istuin jo pyörän päällä. Treeni piti sisällään alkuverran pyörällä, salijuttuja (mulla mavea pääsarjana 10x5 toistoa ) puolisen tuntia, taas pyörää, pikku juoksu ja loppuverra pyörällä. Treeni kulki ihan mukavasti, aika perussettiä. Kaikista parasta oli päästä juoksemaan edes pieni pätkä! Kipeänä ollut polvi on jo vähän parempi ja kestää pikkujuoksut :). Nyt täytyy vaan malttaa vielä vähän, hoitaa sitä hyvin ja aloitella varovasti juoksutreenit...
Välipalaa matkalla toiseen treenipaikkaan.Felix matkustaa.
Puoli kolmen aikoihin treeni oli tehty ja lähdettiin käymään kotona. Pian istuttiin kuitenkin taas autoon ja suunnattiin Ideparkkiin. Siellä käytiin ihan ensimmäiseksi syömässä ja ruokailun jälkeen oli edessä joululahjojen vakoilua. Jäi kyllä vielä vakoilun asteelle, eikä mitään muutakaan kummoista hankittu. Yksi paketti korvakoruja piti käydä hakemassa, sillä tiputtelen niitä ihan lahjakkaasti uima-altaan pohjaan. Onneksi niiden ei tartte olla kultaa ;).

Coyoten herkkuhamppari.
Ja jälkkäri.
Kotimatkalla pysähdyttiin pikaisesti ruokakaupassa ja loppuilta kuluukin sohvalla pyykkikoneen mölinää kuunnellen.

Tällainen vapaapäivä on kyllä aika tavallinen vapaa (kylläkin tosi mukava sellainen), tosin Ideaparkissa ei nyt ihan joka viikko tule käytyä. Nyt oli kivasti aikaa humputtelulle, kun treenit oli tehty hyvissä ajoin. Viikonloppuvapaat eroaa viikovapaista siinä mielessä, että viikolla usein teen toisen treenin vasta illalla.

Viikko meni muutenkin treenien osalta aika normaalisi, välillä oli helpompaa ja välillä takkuisempaa. Kaikkein parasta kuitekin oli se, että uin tällä viikolla paljon ja normaalia enemmän (reilu 20km) ja loppuviikosta uinti tuntui jo tosi helpolta. En tiedä oliko vauhdissa mitään eroa normaaliin, mutta fiilis oli ihan huippu! Lämpimästi suosittelen testaamaan tällaista uintipainotteista viikkoa muillekin nisteille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti