sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Syksyistä menoa.

Viikot sujuvat sen verran joutuisasti ja mukavasti eteenpäin, etten ole olevinaan ehtinyt edes kuulumisia kirjoittaa. Nyt on kuitenkin tämäkin viikko sekä treenien, että töiden osalta paketissa ja vietän leppoisaa sunnuntai-iltaa sohvalla.

Pari hyvää perustreeniviikkoa on taas saatu kasaan, eli rahaa on laitettu pankkiin ensi kesää ajatellen ;). Viikkoihin on mahtunut edelleen reilusti pyöräilyä sekä maasturilla että spinningissä ja toinen pääjuttu on ollut tietenkin uinti. Pari tehokkaampaakin treeniä sain tehtyä uima-altaan lisäksi intervalli-spinningien parissa ja kylläpä muuten teki hyvää! Kummasti arvostaa kovempien treenien fiilistä nyt kun niitä on vähemmän.

Vaikka monet taitavat odottaa jo talven tuloa, niin musta tuntuu, etten kaipaa lunta ollenkaan. On ollut niin helppoa lähteä vielä kotoa ajamaan töihin tai vaikka lempparilenkkiä Pyhäjärveä ympäri! Nastarenkaita talviajelua varten en ainakaan vielä ole ajatellut maasturiin hankkia, sillä varpaat palelee jo nyt kun lämpötila lähestyy nollaa.. Sen verran löytyy mukavuudenhalua, että taidan viritellä maantiepyörän ja trainerin käyttöön kun pakkaset ja lumi tulevat. 

Uinti tuntuu menevän tasaisen varmasti pikkuhiljaa eteenpäin. Hetkittäin oon kyllä edelleen ihan valmis nakkomaan lättärit ja muut kamat hallin seinille ja välillä taas voisin asua altaassa monta tuntia päivässä. Ainakaan ei tule tylsää, kun ei koskaan tiedä miten se uinti kulkee sinä päivänä. Sen kyllä viime viikolla huomasin, että suoraan parin tunnin spinningin jälkeen se ei ole ihan kaikkein lennokkainta ja helpointa. Ei liene kauhean yllättävää?! Parasta yleensä on, jos uinti on eka treeni sille päivälle. Se vaatii edelleen sen verran keskittymistä ja jaksamista, että harvoin on enää koko päivän puuhastelujen jälkeen altaassa parhaimmillaan.

Kokonaisuutena syksyn treenit kulkee siis niin kuin pitääkin, vielä kun vaan saan juoksun takaisin mukaan. Sinänsä kiire ei ole, kun tekemistä on muutenkin ihan kivasti ja aikaa rakennella juoksukuntoa vielä pitkään. Ensi viikon aloitan taas kevyemmin, jotta kroppa ei totu samanlaiseen menoon viikosta toiseen. Oon huomannut, että mulle sopii parhaiten tehdä aina kaksi perusviikkoa ja sitten yksi kevennetty. Aina viikot ei mene ihan kalenteriviikkojen mukaan ja joskus harvoin teen kolme normiviikkoa ja sitten kevyt, mutta silloin on yleensä jotain erikoista herkkua ohjelmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti