keskiviikko 23. lokakuuta 2013

My day.

Musta on kiva silloin tällöin lukea blogeista, miten muut urheilevat ihmiset rytmittävät päivänsä. Joten siitä innostuneena kasailin eilisen päivän osalta yhden esimerkkipäivän omasta arjesta. Tämä kyseinen päivä on työpäivä ja jossain vaiheessa teen vielä vapaapäivästä oman esimerkkinsä. 

Tiistai

Herätys klo 6.10. Kauheasti ei väsytä nousta, mutta silti en ole oppinut aamueläjäksi ainakaan vielä. En voisi kuvitellakaan nousevani joka aamu tähän aikaan, mutta muutaman kerran viikossa se on ihan ok. Aamutoimet, jugurtti aamupalaksi ja suunta Kangasalle uimahalliin.


Uintitreenit klo 7-8.10. Treeni piti sisällään vähän tekniikkaa, potkuja ja pääsettinä paljon satasia. Ei täysiä, mutta reipasta vauhtia. Mittaa treenille tuli 3,4km. Suihkun kautta kotiin aamupalalle!


Aamupala kotona klo 9. Vakkariaamupala pitää sisällään leivän paistetulla munalla, reilun annoksen rahkaa erinäisillä lisukkeilla ja reilusti kahvia. Aamupalan jälkeen oon valmis siirtymään töihin autolla.


Työpäivä 10-19.30. Tänään vuorossa oli pitkä työvuoro. Töissä ehdin puuhata päivän aikan yhtä sun toista ja aika kului pitkästä vuorosta huolimatta kohtuu nopeasti. Jalat kyllä kertoivat illalla, että päivä on seisty tiiviisti kovalla lattialla. Työpäivän aikana söin lounaan ja kaksi välipalaa, kuten aina arkipäivinä töissä.

Autolla kotiin, ja kotona päivällinen klo 20. Iltapuuhana oli tehdä seuraavan aamun spinning-tunti loppuun ja hakea Lauri töistä yhdeksän maissa.

Iltapalarahka vielä klo 22 ja sen jälkeen nukkumaan, sängyssä olin klo.22.30.

Päivästä ei kauheasti ollut kerrottavaa, mutta tapahtumien osalta tiistai oli kyllä tosi normipäivä. Joskus uin tiistaisin kahdesti, kun illalla on vielä tri-seuran vuoro, mutta tällä kertaa oli pakko tehdä spinning valmiiksi ja tänään keskiviikkona kello soitti taas aikaisin (6.30). Iltauinti on sen verran myöhään, että seuraavana aamuna on kiva nukkua hieman pidempään. Unesta en nimittäin viikollakaan kauheasti tingi, kahdeksan tunnin unilla pärjään muutaman päivän, mutta yhdeksän tuntia on paras, eikä sitten tarvitse vetää mitään uniövereitä vapaapäivänä ;).

Lopuksi vielä hauska kuva meidän pyöräperheestä, kun tänään asettelin pyörät siististi rappusten alle. Aika täyttä alkaa olla, mutta Felix toki muuttaa talveksi traineriin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti