perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kesäisiä treenipäiviä.

Ihanaa viimeinkin päästä taas lenkkeilemään lämpimässä auringonpaisteessa! Melkein ehti jo tuon kylmän jakson aikana unohtaa, että on edes kesä ;). Viime viikko ja tämä viikko ovat menneet treenien kannalta kivasti ja oon saanut tehtyä monia hyviä treenejä. Tämän viikon ehdottomia kohokohtia ovat olleet maanantain harkkakisa (josta lisää tuonnempana), tiistai-aamun lämmin ja monipuolinen pyörälenkki ja tämän aamun uinti avovedessä ja ennenkaikkea sen perään tehty kivuton pidempi juoksulenkki. Pitkä on taas vähän väärä sana kuvaamaan lenkkiä, mutta tällä hetkellä se on mulle pitkä, kun mittaa tuli reilu 12km. Näitä kun saan muutaman lisää tehtyä ennen Kuopiota, niin uskon, että jaksan taas huomattavasti Vierumäen kisaa paremmin juosta sen kovankin kympin.


Maanantaina osallistuin tosiaan tämän kesän osalta ekan kerran Triathlonteam 226:n järjestämään harkkatriathloniin. Paikka on nyt vain vaihtunut toiseen, joten aikoja ei voi verrata enää aiempiin kesiin. Matkana kisoissa oli uintia 300m (uinnin aika otettiin vasta vaihtopaikalta), pyörä aika tasan 10km (pyöräaika sisältää vaihdot) ja juoksu n.3,3km.


Uinti kulki tosi kivasti ja helposti. Sain hyvän reippaan rytmin päälle ja polskuttelin menemään. Nousinkin toisena vedestä miehet mukaanlukien! Triathlonuran tähtihetkiä ;). Pyöräkin lähti rullaamaan ihan hyvin, vähän jalat olivat väsyneen oloiset mutta ihan hyvää tekemistä ja watit kelvolliset. Odotetusti miehiä alkoi vilahdella oli pyöräosuuden aikana, mutta ei onneksi kuitenkaan hirveän montaa. Juoksu ei sitten oikein kulkenutkaan, jostain syystä en vain saanut sitä hyvää ana-ahdistusta päälle ja tuntui, etten oikein etene. No, oli se vauhti sitten ollut ihan hyvää mutta ensi maanantaille toivon erityisesti parempaa juoksua! Harkkakisat tosiaan pidetään taas ensi maanantaina, joten silloin pääsee samalle reitille uudestaan.


Tämä pariviikkoinen kisabreikki tuli kyllä tarpeeseen ja nautin tosi paljon perustreeneistä. Nyt mieli alkaa kuitenkin jo kaivata viivalle, joten onneksi seuraava kisa on pian edessä ja viikon päästä perjantaina tähän aikaan oon toivottavasti jo maalissa Joroisten pikamatkalta. Joroisten pikakisa on jo kahtena aiempana vuonna ollut tosi kiva ja ihan ehdottomia kesän kohokohtia! Toivottavasti yhtä huippu viikonloppu tulee tänäkin vuonna, niin perjantain kuin lauantainkin osalta :).

Kuvat kevään Calellan leiriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti