keskiviikko 21. elokuuta 2013

Parin viikon breikki.

Kuopion kisan jälkeen treenimotivaatio ei varsinaisesti laskenut, mutta on ollut mukavaa tehdä hetki sitä mitä mieli tekee just sillä hetkellä. Motivaatio muutaman lepopäivän jälkeen alkoi vaan kasvaa, kun aloin suunnitella syksyn juoksutapahtumia kalenteriin ja miettiä miten kivaa lopulta onkin, että se varsinainen treenikausi on edessä. Vaikka kilpaileminen on kivaa ja kesä on ehdottomasti paras vuodenaika, niin myös se perustreenaaminen on mukavaa. Ei kai tätä muuten kukaan tekisikään, jos siitä ei nauttisi!

Viime viikkoon mahtui kyllä kaikkia kolmea osa-aluetta, mutta fiiliksen mukaan. Hetken mielijohteesta juoksin pidemmän lenkin, altaassa kelailin lyhyitä pätkiä kevyesti tekniikkadrillien lisäksi ja maantiepyörä sai kisan jälkeen viikon lepoa. Maanantai-iltana en enää malttanut olla ajamatta, kun oli niin nätti sää ja lämmin sää. Kivaa oli reilusta tuulesta huolimatta, joten vielä taitaa saada pyörä kyytiä syksyn mittaan useaan otteeseen. Tänään oli vuorossa avovesiuintia, ehkäpä viimeistä kertaa tälle kesälle?


Erilaiset juoksutapahtumat ovat tosiaan pyörineet mielessä, ja suunnitelmissa on kyllä johonkin osallistua. Se, että mikä/mitkä ne tapahtumat tulevat olemaan, on vielä vähän epäselvää. Onneksi vaihtoehtoja on useita ja tapahtumia riittää myöhäiseen syksyyn, niin ei ole edes kiire päättää. Matkana ainakin 10km, ehkä myös puolikas.

Kirjoittelen kesästä vielä muutaman jutun, kunhan pääsen lomalle luovien ajatusten pariin. Nyt on edessä työntäyteisiä, mutta mukavia päiviä tukkutorin parissa aina maanantai-iltaan asti, jolloin jään sitten viikoksi lomalle. Loman alun kunniaksi ajattelin palata myös normaalin treenirytmin pariin, eiköhän tämä parin viikon rentoilu jo riitä ;).

Ja ainiin, siirryin taas vähän enemmän nykyaikaan - nyt löydyn Instagrammista nimellä annian_.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti